Bandsponsor/sponsorer sökes

Bandhaveri på Sporten

Mycket av materielen som vi använder är överskottsmateriel eller utrangerad utrustning från försvarsmakten som vi renoverat upp till bra bruksskick i samband med våra regelbundna garageträffar. Sedan finns det komponenter/delar som vi i föreningen inte har möjlighet att renovera, exempelvis band till bandvagnarna.

Banden kör vi på till dess att de faller i bitar eller går av. När det händer så får vi plocka ett begagnat band från vår reservdelsvagn, men de banden räcker heller inte i en evighet. Vi kommer närmare och närmare dagen då vi inte har något begagnat band att sätta dit och att köpa in nya band ryms inte i vår mycket begränsade budget.

Så om någon sitter på bättre begagnade band till Bv206 som föreningen kan få ta över så hör av er till någon styrelsen. Eller om det är så att det finns en eller flera sponsorer där ute som är intresserade av att stötta verksamheten och bli "Bandsponsor" så är ni mer än välkomna att kontakta någon av oss i styrelsen för en diskussion.

Prisindikation på band se http://www.stvab.se/index.php?id=573

Nu i kväll råkade vi ut för bandbrott på en av våra bandvagnar (Sporten) i samband med en förflyttning. Lyckligtvis så har vi denna gången tillgång till ett begagnat band att lägga på.

/Jonas Bärnheim

2016-05-24